Αφγανισταν Ταλιμπαν - ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΚΑΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ... : Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες.

Αφγανισταν Ταλιμπαν - ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΚΑΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ... : Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες.. .αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Oι ταλιμπάν έδωσαν χθες (14.08.2021) στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύουν αμερικανικά ελικόπτερα του αφγανικού στρατού στο αεροδρόμιο της κανταχάρ (νότια), μιας πόλης του.

Ελεύθερος τύπος newsroom13 αυγούστου 202113 αυγούστου 2021. Ο πόλεμος στο αφγανιστάν τελείωσε, αναμένουμε αποχώρηση των ξένων δυνάμεων. Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Tον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα, σύμφωνα με ανώτερους διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην.

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν έφτασαν στην Καμπούλ - Εισέρχονται ...
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν έφτασαν στην Καμπούλ - Εισέρχονται ... from images32.inewsgr.com
Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. .αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. * τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στο αεροδρόμιο της καμπούλ, απομακρύνσεις ρώσων και. Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; Oι ταλιμπάν έδωσαν χθες (14.08.2021) στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύουν αμερικανικά ελικόπτερα του αφγανικού στρατού στο αεροδρόμιο της κανταχάρ (νότια), μιας πόλης του.

.αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν.

Ο suhail shaheen, ένας εκ' των εκπροσώπων των ταλιμπάν θέλησε να παρέμβει σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις και αποκάλυψε. Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Ο πόλεμος στο αφγανιστάν τελείωσε, αναμένουμε αποχώρηση των ξένων δυνάμεων. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Ελεύθερος τύπος newsroom13 αυγούστου 202113 αυγούστου 2021. Tον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα, σύμφωνα με ανώτερους διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην. «έχουμε τον εκπρόσωπο των ταλιμπάν, shail shaheen, στη γραμμή. Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. Oι ταλιμπάν έδωσαν χθες (14.08.2021) στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύουν αμερικανικά ελικόπτερα του αφγανικού στρατού στο αεροδρόμιο της κανταχάρ (νότια), μιας πόλης του.

Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Αντί να σταθούν στο πλευρό μας, στέκονται στο πλευρό των ταλιμπάν και τους δίνουν ακόμη περισσότερη δύναμη. Ελεύθερος τύπος newsroom13 αυγούστου 202113 αυγούστου 2021. Λίγο μετά την υποδοχή της κούκλας στην χίο, ξεκίνησαν τα γεγονότα με την ανάληψη της εξουσίας από τους ταλιμπάν, η οποία. Στον σκοταδισμό και την τρομερή καταπίεση των γυναικών επιστρέφει το αφγανιστάν, με την επάνοδο των ταλιμπάν στην εξουσία.

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΤΑΛΙΜΠΑΝ: Κατάρριψη(;) ελικοπτέρου… και το ...
ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΤΑΛΙΜΠΑΝ: Κατάρριψη(;) ελικοπτέρου… και το ... from www.defence-point.gr
Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ. Ο suhail shaheen, ένας εκ' των εκπροσώπων των ταλιμπάν θέλησε να παρέμβει σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις και αποκάλυψε. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας, λίγο μετά την. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. * τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στο αεροδρόμιο της καμπούλ, απομακρύνσεις ρώσων και. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των.

Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους.

Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, μετά την άφιξη των ταλιμπάν στην καμπούλ. Ο suhail shaheen, ένας εκ' των εκπροσώπων των ταλιμπάν θέλησε να παρέμβει σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις και αποκάλυψε. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Oι ταλιμπάν έδωσαν χθες (14.08.2021) στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύουν αμερικανικά ελικόπτερα του αφγανικού στρατού στο αεροδρόμιο της κανταχάρ (νότια), μιας πόλης του. Ο πόλεμος στο αφγανιστάν τελείωσε, αναμένουμε αποχώρηση των ξένων δυνάμεων. Οι ορδές από το αφγανιστάν έρχονται και το κράτος ετοιμάζεται! Ελεύθερος τύπος newsroom13 αυγούστου 202113 αυγούστου 2021. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας.

Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; Ο πόλεμος στο αφγανιστάν τελείωσε, αναμένουμε αποχώρηση των ξένων δυνάμεων. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Ο suhail shaheen, ένας εκ' των εκπροσώπων των ταλιμπάν θέλησε να παρέμβει σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις και αποκάλυψε. .αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν.

ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ : ΠΟΣΟ ΚΌΣΤΙΣΕ Ο 20ΕΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ "ΔΥΣΗΣ ...
ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ : ΠΟΣΟ ΚΌΣΤΙΣΕ Ο 20ΕΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ "ΔΥΣΗΣ ... from 1.bp.blogspot.com
«έχουμε τον εκπρόσωπο των ταλιμπάν, shail shaheen, στη γραμμή. Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. Oι ταλιμπάν έδωσαν χθες (14.08.2021) στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύουν αμερικανικά ελικόπτερα του αφγανικού στρατού στο αεροδρόμιο της κανταχάρ (νότια), μιας πόλης του. Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, μετά την άφιξη των ταλιμπάν στην καμπούλ.

Αντί να σταθούν στο πλευρό μας, στέκονται στο πλευρό των ταλιμπάν και τους δίνουν ακόμη περισσότερη δύναμη.

Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Αντί να σταθούν στο πλευρό μας, στέκονται στο πλευρό των ταλιμπάν και τους δίνουν ακόμη περισσότερη δύναμη. Tον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα, σύμφωνα με ανώτερους διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην. Λίγο μετά την υποδοχή της κούκλας στην χίο, ξεκίνησαν τα γεγονότα με την ανάληψη της εξουσίας από τους ταλιμπάν, η οποία. Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από. Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; Στον σκοταδισμό και την τρομερή καταπίεση των γυναικών επιστρέφει το αφγανιστάν, με την επάνοδο των ταλιμπάν στην εξουσία. Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. * τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στο αεροδρόμιο της καμπούλ, απομακρύνσεις ρώσων και. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Oι ταλιμπάν έδωσαν χθες (14.08.2021) στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύουν αμερικανικά ελικόπτερα του αφγανικού στρατού στο αεροδρόμιο της κανταχάρ (νότια), μιας πόλης του.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama